Kuchnia żydowska - Barbara Szczepanowicz, Dorota Szczepanowicz
Opis
Książka kucharska "kuchni żydowskiej". Podaje nie tylko szereg przepisów najlepszych potraw żydowskich, które można przyrządzić i przygotować właściwie w każdej domowej kuchni, ale też opisuje święta żydowskie i okoliczności, w jakich się je podaje, opisuje żydowskie święta religijne, święta rodzinne (narodziny, obrzezanie, ślub i wesele), ale też rodzinne biesiadowanie.
Znajdziesz tu drogi czytelniku:
* przystawki
* zupy i dodatki do zup
* potrawy mięsne i z drobiu
* potrawy z ryb
* potrawy jarskie
* sałatki
* desery i ciasta
Do książki dołączono słownik terminów żydowskich i znaczeń
koedycja z Wydawnictwem Benedyktynów
Dane techniczne
Autor | Barbara Szczepanowicz, Dorota Szczepanowicz |
Format | 165x235 |
Ilość stron | 272 |
Oprawa | twarda |
Opinie o produkcie (0)
19,90 zł
Cena regularna:
24,90 zł
18,95 zł
Cena regularna:
24,90 zł
15,90 zł
Cena regularna:
21,50 zł
139,00 zł
Cena regularna:
199,00 zł
24,90 zł
Cena regularna:
29,90 zł
17,90 zł
Cena regularna:
20,00 zł
24,90 zł
Cena regularna:
30,00 zł
28,90 zł
Cena regularna:
34,90 zł