Kuchnia tradycyjna Siostry Anastazji. Nowe przepisy, polskie smaki - s. Anastazja Pustelnik FDC





Opis
Siostra Anastazja, autorka kulinarnych bestsellerów, tym razem sięgnęła do tradycyjnych przepisów z różnych regionów geograficznych Polski. Oprócz potraw wracających na nasze stoły, Czytelnik znajdzie tu dania, które od pewnego czasu goszczą w naszych domach rzadziej.
Cebulorz, baba ziemniaczana, oładki, bliny, świeżonka - to tylko kilka potraw z ponad stu zamieszczonych w tej książce.
Podstawą kuchni proponowanej w tej książce są: ziemniaki, fasola, kapusta, kasza gryczana, ogórki kiszone, buraki, cebula, grzyby, owoce leśne, drób i ryby. Dzięki przepisom siostry Anastazji tworzą niepowtarzalne smaki.
Miłośnicy domowych wypieków oprócz tradycyjnych ciast znajdą tu również przepisy na doskonały chleb.
Dane techniczne
Autor | s. Anastazja Pustelnik FDC |
Format | 146x202 mm |
Ilość stron | 256 |
Oprawa | twarda |
Opinie o produkcie (0)











